Jos yritys pakkaa, kuormaa, kuljettaa tai lähettää kuljettavaksi vaarallisia aineita, on yrityksessä oltava turvallisuusneuvonantajaksi nimetty henkilö. Hänen tehtävänsä on ohjata ja seurata vaarallisten aineiden kuljetusprosessia, jotta kaikki tapahtuu mahdollisimman turvallisesti.

Turvallisuusneuvonantajakoulutus antaa valmiudet suorittaa turvallisuusneuvonantajatutkinnon. Traficom myöntää hyväksytysti suoritetusta TNA-kokeesta todistuksen. Todistus neuvonantajan pätevyydestä on voimassa 5 vuotta.

Järjestän tilauksesta 2 päivää kestävän Turvallisuusneuvonantajan tutkintoon valmentavan koulutuksen. Koulutuksen hinta on 490 €/hlö. Säädöskokoelma 2019 -kirja maksaa erikseen 150 €/kpl. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Tiedostava koulutus

Tiedostavan koulutukset tarvitsevat henkilöt, jotka osallistuvat mihin tahansa pieneenkin vaiheeseen vaarallisten aineiden kuljetusketjussa. Nämä tehtävät voivat olla esimerkiksi vaarallisten aineiden pakkaamista, lähettämistä tai kuormaamista tai kuorman
purkamista. Tiedostava koulutus antaa tarvittavat valmiudet vaarallisten
aineiden käsittelyyn. Järjestän tilauksesta yhden päivän kestävän tiedostavan koulutuksen. Koulutuksen hinta on 120 €/hlö + alv.