Työturvallisuuskortti

Kurssin hinta on arkisin 89 euroa ja viikonloppuisin 85 euroa + alv 24 %. Opiskelijoille, työttömille, lomautetuille hinta on 65 euroa + alv 24 %.

Kurssipäivä*
Nimi*

Täytä lomakkeen lopussa "lisätietoja" -kohtaan muut henkilöt, jos osallistujia on enemmän.

Syntymäaika*
Yrityksen nimi (täytetään vain jos yritys maksaa kurssin)
Laskutusviite
Koti- tai yrityksen osoite*
Postinumero ja -toimipaikka*

Huom! Kortti toimitetaan postitse yllä ilmoitettuun osoitteeseen

Yhteyshenkilö puhelin*
Yhteyshenkilön sähköposti*
Lisätietoja

Jos ilmoitat myös muita kurssille ilmoittautuvia niin muistathan lisätä syntymäajan nimen perään.

Tilausehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on tehtävä viimeistään 3 arkipäivää ennen koulutusta. Peruuttamattomasta kurssista tai myöhäisestä kurssin peruuttamisesta joudumme veloittamaan täyden hinnan. Mikäli sairastut, toimitathan siitä todistuksen sillä muussa tapauksessa joudumme veloittamaan täyden kurssihinnan. Saavuthan kurssille ajoissa sekä päihteettömänä. Myöhästyneitä emme voi ottaa kurssille jos oppitunti on jo alkanut. Päihtyneet poistamme kurssilta ja toivotamme tervetulleiksi myöhemmin uudelleen. Näistä edellä mainituista tapauksista joudumme veloittamaan täyden kurssihinnan tai koulutus voidaan siirtää myös toiseen ajankohtaan. Kurssi kestää 8 tuntia. Kurssilaisen henkilöllisyys tarkistetaan. Jotta olet oikeutettu opiskelija- tai työttömyysalennukseen tulee sinun todistaa oikeutesi alennukseen. Saat kurssista laskun edellä ilmoittamaasi sähköpostiin, jossa maksuaika on 7 päivää (yrityksille 14 päivää). Kortti toimitetaan kun kurssi on läpäisty hyväksytysti ja maksu on suoritettu.

Olen opiskelija, työtön tai lomautettu ja täten oikeutettu alennukseen.
Haluan kurssista ammattipätevyysmerkinnän. Lisäveloitus on 20 euroa + alv 24 % / henkilö.
*Olen lukenut yllä mainitut tilausehdot ja vakuutan antamani tiedot oikeiksi.
Kuva