Tulityökurssi

Kurssin hinta on arkisin 99 euroa ja viikonloppuisin 95 euroa + alv 24 %. Opiskelijoille, työttömille tai lomautetuille hinta on 70 euroa + alv 24 %.

Valitse kurssipäivä*
Nimi*

Täytä lomakkeen lopussa "lisätietoja" -kohtaan muut henkilöt, jos osallistujia on enemmän.

Syntymäaika*
Yrityksen nimi (täytetään vain jos yritys maksaa kurssin)
Laskutusviite
Koti- tai yrityksen osoite*
Postinumero ja -toimipaikka*

Huom! Kortti toimitetaan postitse yllä ilmoitettuun osoitteeseen

Puhelin*
Sähköposti*
Lisätietoja

Jos ilmoitat myös muita kurssille ilmoittautuvia niin muistathan lisätä henkilötunnuksen nimen perään.

Tilausehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on tehtävä viimeistään 3 arkipäivää ennen koulutusta. Peruuttamattomasta kurssista tai myöhäisestä kurssin peruuttamisesta joudumme veloittamaan täyden hinnan. Mikäli sairastut, toimitathan siitä todistuksen sillä muussa tapauksessa joudumme veloittamaan täyden kurssihinnan. Saavuthan kurssille ajoissa sekä päihteettömänä. Myöhästyneitä emme voi ottaa kurssille jos oppitunti on jo alkanut. Päihtyneet poistamme kurssilta ja toivotamme tervetulleiksi myöhemmin uudelleen. Näistä edellä mainituista tapauksista joudumme veloittamaan täyden kurssihinnan tai koulutus voidaan siirtää myös toiseen ajankohtaan. Kurssi kestää 8 tuntia. Kurssilaisen henkilöllisyys tarkistetaan. Jotta olet oikeutettu opiskelija- tai työttömyysalennukseen tulee sinun todistaa oikeutesi alennukseen. Saat kurssista laskun edellä ilmoittamaasi sähköpostiin, jossa maksuaika on 7 päivää (yrityksille 14 päivää). Kortti toimitetaan kun kurssi on läpäisty hyväksytysti ja maksu on suoritettu.

Olen opiskelija, työtön tai lomautettu ja täten oikeutettu alennukseen.
*Olen lukenut yllä mainitut tilausehdot ja vakuutan antamani tiedot oikeiksi.
Kuva